Úvod Média

Projekt Paprsek Stodůlky uvolňuje do prodeje dalších 22 bytů

09. 10. 2024

Praha, 9. října 2024 – Společnost Trigema uvolňuje do prodeje dalších 22 bytů v rámci rezidenčního projektu Paprsek, nacházejícího se v pražských Stodůlkách. Zájemcům se naskýtají nové možnosti moderního bydlení.  Převažují 2+kk a 3+kk s velkorysými výměrami, samozřejmostí jsou balkony, lodžie a terasy. Typický dvoupokojový byt o rozloze 53 m2 je možné pořídit již za cenu 7,7 milionu Kč, tedy za cenu nižší než 150 tis. Kč za m2, což je výrazně levnější než průměrná cena na pražském trhu novostaveb.


Byty se nacházejí v sekci F architektonicky unikátního projektu, který kombinuje vysoké standardy bydlení s výbornou dostupností do centra města a zároveň nabízí blízkost přírody. Paprsek poskytuje nejen moderní byty, ale i širokou škálu služeb a obchodů přímo v areálu, což zajišťuje pohodlí pro všechny rezidenty.

„Všechny nabízené byty budou dokončeny ve vysoké kvalitě. Jak už je u našich projektů zvykem, samozřejmostí je i nadprůměrný technologický standard. Všechny jednotky mají podlahové vytápění, v nejvyšších patrech jsou ve vybraných bytech umístěny klimatizační jednotky. Noví majitelé jistě ocení i externí žaluzie zvyšující komfort bydlení ve stále častějších teplých letních dnech,“ říká Ondřej Beneš, strategický obchodní ředitel společnosti Trigema.

Paprsek Stodůlky je moderním rezidenčním projektem společnosti Trigema, který se nachází v pražské čtvrti Stodůlky. Projekt zahrnuje šest bytových sekcí s dynamickým uspořádáním až do výšky 13 pater. Jeho architektonický koncept byl inspirován severskými zeměmi a propojuje architekturu s praktickými aspekty moderního městského života.
Paprsek nabízí širokou škálu bytových jednotek, od útulných 1+kk pro jednotlivce až po prostorné rodinné byty 4+kk. Byty jsou navrženy s důrazem na komfort a flexibilitu, včetně využití chytrých technologií a těch nejvyšších standardů bydlení. Rezidenti zde mají k dispozici i veškerou občanskou vybavenost, včetně supermarketu, drogistického řetězce, lékařské kliniky a dalších obchodů a služeb přímo v areálu.

Projekt Paprsek Stodůlky přináší možnost pořídit si vlastní bydlení již od 19 500 Kč měsíčně, což je částka srovnatelná s nájmem. Díky dotované hypotéce s úrokovou sazbou 2,99 % p.a. po dobu prvních dvou let je pořízení bytu finančně dostupné. Nabízí se flexibilní financování, a to ve variantách 10/90 nebo 90/10, které umožňuje přizpůsobit splácení vašim možnostem. Každou splátkou zároveň investujete do budoucnosti a zhodnocujete svůj majetek v lokalitě s vysokým potenciálem růstu.

Lokalita Paprsku je skvěle dostupná díky blízkosti ke stanici metra B a rychlému napojení na Pražský okruh, což zajišťuje snadné a rychlé spojení s centrem města i ostatními částmi Prahy. Kromě vynikající dopravní dostupnosti nabízí projekt také blízkost přírody, jako jsou Centrální park a Prokopské údolí. Paprsek Stodůlky je tak ideální volbou pro ty, kteří hledají moderní a praktické bydlení v klidném prostředí, ale zároveň si chtějí užívat výhod městského života.

Více informací o projektu a nabízených bytech naleznete na paprsek.trigema.cz.
 
Počet jednotek v sekci F: 22
Velikosti bytů od 1+kk o rozloze 41,9 m2 s terasou po 4+kk o velikosti 114,5 m2 s dvěma terasami a dvěma garážovými stáními. Předpokládané dokončení výstavby 03/2025

Kontaktní formulář

Odesláním formuláře přijímám podmínky zpracování osobních údajů společností Trigema - jejich zpracování proběhne za účelem zaslání odpovědi na zadaný podnět a případné vytvoření obchodní nabídky.